Jom Chat

PERHATIAN: Khas untuk Anda yang sedang mencari laptop

Laptop 2nd Kualiti Terbaik Dengan Harga Bajet Ada Di Sini.

Info penuh dan katalog ada di bawah

Runsing... Runsing...

Ramai yang cakap beli kat sini dapat laptop yang power tiptop dengan warranty lebih lama.

Memperkenalkan Azrex Technology - Lubuk Laptop 2nd Hand

Kami telah beroperasi sejak tahun 2018 dan merupakan hak milik penuh bumiputera.

Logo Azrex Technology

Kami sentiasa berikan yang terbaik untuk setiap pelanggan kami

Original

Setiap laptop adalah ORIGINAL dari pengeluar Brand. Kami TIDAK menjual laptop tiruan.

TIP TOP

Condition laptop adalah 2nd hand - refurbished (HIGH GRED) dari pejabat-pejabat luar negera.

Lengkap

Setiap pembelian laptop termasuk bateri dan adaptor charger. Kami juga ada bagi FREEGIFT.

Siap Setup

Installation Windows, Microsoft Office & basic software SIAP! Bukan laptop kosong.​

Laptop Yang Dah Siap Terus Boleh Bawa Balik

Laptop di bahagian ini semuanya dah siap check, test, dan install. Laptop ni boleh dapat on the spot kalau anda datang ke pejabat kami atau runner hantar.

Kenapa Ramai Yang Yakin Dengan Kami

Antara Pelanggan Kami Yang Happy

Warranty Istimewa Yang Menguntungkan Anda

1 Bulan - Hardware

Sebarang kerosakan berpunca dari laptop itu sendiri, kami akan servis/tukar tanpa caj.

1 Tahun - Service & Support

Sebarang servis atau bantuan kepakaran tanpa tukar hardware adalah PERCUMA.

Kenapa Anda Perlu Cepat-cepat Dapatkan Laptop Dari Kami?

Laptop second hand ni bukan macam laptop baru yang kita boleh order dari kilang.

Laptop second ni macam baju bundle. Kalau stok model tersebut dah habis, tak tahu bila akan ada stok model yang sama lagi.

Sebab pembekal kami adalah syarikat-syarikat yang upgrade laptop mereka ke model terbaru. Dan laptop lama mereka jual kepada kami.

Jadi, jika ada laptop yang anda berkenan, terus whatsapp order okey.

Dah Ada Laptop Yang Anda Minat?
Ikuti Cara Pembelian Di Bawah

Barang sampai, baru bayar

Jangan risau, order dulu, sampai kemudian.. Bayar hanya selepas anda check laptop dan berpuas hati… Jadi, order laju-laju CEPAT!

Atas KK Mart - Naik Tangga

Lokasi Pejabat Kami

Azrex Technology, No 18A, Tingkat 1, Jalan Tenggiri 17/23, Seksyen 17, 40200 Shah Alam, Selangor (Atas KK Mart)

Waktu Operasi
Isnin - Sabtu : 11 pagi - 7 malam

Azrex Technology
Pejabat ini khusus untuk:
  • Customer pickup laptop yang ditempah
  • Urusan WARRANTY
  • Repair & Upgrade
  • Tidak khusus membuat jualan di pejabat kerana kami menjual secara online
Zata Food
Nota:

Buat masa ini, pejabat ini hanya diurus oleh 1 orang saja. Dan dia juga akan keluar buat penghantaran laptop jika perlu.

Jika masa Anda datang dan pejabat tutup, sila pergi ke kedai ZATA FOOD di sebelahnya.

(Lihat gambar di atas)

Jika anda nak drop laptop untuk servis, upgrade atau warranty, boleh saja letak di kedai ZATA FOOD ini.

Owner nya orang yg sama juga. Nanti staff di kedai Zata Food akan bantu Anda.

Cari Kami

Apa Lagi Yang Menarik Tentang Azrex Technology?

Kami bukan terhad kepada menjual laptop terpakai sahaja. Kami juga:

Repair

Apa sahaja masalah laptop Anda akan kami sedaya upaya baikpulih.

Motherboard Specialist

2 team specialist repair apa saja problem motherboard serendah RM250 sahaja.

Upgrade

Nak upgrade laptop ke high spec dan jadi lebih power dan laju? Tiada masalah.

On Site / Runner

Nak kami format laptop di rumah anda? Nak kami pickup & hantar? Takde hal.

Original

Windows, Microsoft Office, Antivirus Original pada harga ekonomi.

Software Installation

Perlu bantuan install software special/lain-lain? Kami boleh bantu.

Lagi Pelanggan Yang Happy

BERTINDAK PANTAS...!

Stok kami agak terhad dan laju.

Selepas kami dah inform yang stok masih ada, Anda HARUS terus confirm order kalau taknak laptop tersebut terlepas pada pelanggan kami yang lain.

Soalan Lazim (FAQ)

Screenshot model laptop yang anda minat dan whatsapp kami. Kami akan inform jika stok tersebut masih ada atau tidak.

Tapi jika di katalog telah tertulis SOLD OUT, maksudnya stok tersebut memang tiada.

Ya, memang bayar kemudian. Lepas dah check dan puas hati, barulah buat bayaran.

Dan kami juga tidak ambil sebarang deposit melainkan bagi kes-kes terpencil.

Penghantaran melalui runner hanya sekitar Lembah Klang saja atau dalam radius 40-50km dari office kami.

Jadi penghantaran ke Sabak Bernam adalah secara pos (ada insurance).